lördag 30 maj 2009

Har som sagt inget problem med upprepningar....

Inspirerad av en snäll kommentar har jag lagt ut ett sjukt långt inlägg på min dumpplats för dravel (raderna är längre där bla). 

Temat är exakt samma som sist, jag har bara försökt förklara lite mer ingående hur jag tänker. Alla som inte är totala träningstänk-nördar och extra inne på det här med felande kan nog skippa det alltså.... 

2 kommentarer:

  1. För VISSA som är totala träningstänknördar uppskattades det långa inlägget mycket!

    Angående dirigeringsapporteringen vill jag helst inte svara... Jag har helt enkelt ingen smart, modern, genomtänkt plan i det momentet just nu, utan tll en början har jag nu endast jobbat med att hon ska lära sig signalerna för höger respektive vänster. Detta har jag gjort mycket enkelt med att bara arbeta med en "högerapport" eller en "vänsterapport" som hon på signal får springa och hämta. Eftersom inga andra alternativ (apporter) finns tar hon självklart rätt, men, hoppas jag, lär sig samtidigt att förstå signalerna.

    Eftersom det går bra har jag helt enkelt börjat lägga till en apport på motsatt sida, men ingen mittenapport. Detta för att fortsätta öka förståelsen för signalerna. Just nu har det inte dykt upp några problem, så jag tänkte väl jobba vidare såhär ett tag, så får vi väl se om jag behöver koppla på hjärncellerna lite mer senare... ;)

    SvaraRadera
  2. Man kan säkert finna en hel del bra övningar även från jaktapporteringens dirigeringsträning. :)

    Jo, visst ska vi tävla, måste ju komma igång någon gång. ;) Har du funderat nåt mer på er debut? Kram!

    SvaraRadera