måndag 1 juni 2009

Blodpuddingstips

Vi har ju alla våra ljusa stunder. Själv blev jag rätt nöjd när jag kom på hur jag kunde använda rå blodpudding som godis utan bli kladdig (vem orkar i längden hålla på och baka den i ugnen liksom).

Tärna den råa blodpuddigen och lägg den i en påse. Häll sen över nån matsked ströbröd och skaka. 

Blir hur bra som helst, torr och fin att hantera. Ligger den länge, ffa ihop med annat blötare godis så blir ströbrödet fuktigt efter ett tag, men det är ändå inget jämfört med klet som knappt går att torka av sig. Samma sak funkar med annat kletigt godis, tex skivbar leverpastej, men effekten på blodpuding är suverän.

Bara så att inte någon i onödan undviker dessa suveräna förstärkare...

2 kommentarer:

  1. Jättetrevlig och bra blogg! Återkommer! :-)
    Heléne, Mick & Tiger

    SvaraRadera